De montage en verwerking van zink vereist vakmanschap. Wanneer de zinken producten vakkundig zijn aangebracht, gaan ze jarenlang mee. Installatiebedrijf Herpers B.V. heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van zink en adviseert u graag over alle mogelijke toepassingen.

Zink is sterk, vormvast, waterdicht, brandveilig en duurzaam. Daardoor is dit materiaal bij uitstek geschikt om toe te passen in dak- en gootconstructies en kan het, zelfs in extreem wisselende weersomstandigheden, velen jaren mee meegaan. Bovendien geeft het uw huis of kantoor een authentieke uitstraling.

De metalen zijn overigens weer enorm in opkomst. Het zijn duurzame materialen met een zeer hoge kwaliteitswaarde. In nieuwbouwprojecten worden zink, lood en koper in toenemende mate toegepast. En bij renovaties moet pvc steeds vaker plaatsmaken voor deze oorspronkelijke materialen. Installatiebedrijf Herpers B.V. beschikt over veel vak- en materiaalkennis en heeft uitgebreide ervaring met het werken met deze authentieke metaalsoorten.

© 2024 Installatiebedrijf Herpers B.V. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring