Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermostatische kraan of een nieuwe douchewand, op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos.

Sanitair is zeer belangrijk om een bad- of toiletruimte een degelijke en hygiënische uitstraling te geven. Uiteraard moet uw sanitair in de eerste plaats functioneel zijn. In een douche moet gedoucht kunnen worden met warm en koud water. Een toilet moet goed doorgespoeld kunnen worden en enig comfort is ook wel op z’n plaats. Van een wasbak wordt verwacht dat deze goed vastzit en dat de kranen en afvoer naar behoren werken. Maar wie zegt dat alleen functionaliteit ertoe doet? En waarom is smaakvol sanitair alleen maar luxe? Sfeer en inrichting zijn minstens zo belangrijk voor uw bad- en toiletruimte. Met ons geïnstalleerde sanitair is elke bad- en toiletruimte compleet ingericht.

Bij Installatiebedrijf Herpers B.V. kunt u terecht voor een kleine reparatie, het vervangen van een kraan, maar ook voor het compleet renoveren of aanleggen van uw  badkamer of toilet. Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om het aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer of toilet.

© 2024 Installatiebedrijf Herpers B.V. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring