Loodgieterswerk

De naam loodgieterswerk zegt mensen niet zoveel. Maar als we vertellen dat hier gas, water en rioleringswerken onder vallen dan is het een stuk duidelijker. Of het nu gaat om het verleggen van een gasleiding of het aanleggen van een completen riolering afvoer van een nieuwbouw woning. Bij Installatiebedrijf Herpers B.V. weet u zeker dat dit vakkundig wordt uitgevoerd.

Door ons brede assortiment in loodgieterswerk bieden wij op veel gebieden een totaalpakket. Als u bijvoorbeeld droomt van een gloednieuwe badkamer helpen wij u een handje om van deze droom een werkelijkheid te maken. Onze loodgieter legt uw sanitaire voorzieningen als toilet en douche aan, verzorgt het leidingwerk en installeert een aangename vloerverwarming. U heeft nooit meer koude voeten na een douche. Bovendien leggen we kranen aan en verhelpen we verstoppingen.

Binnen de activiteiten die wij aannemen zijn veel mogelijkheden. Wij bieden diverse producten en diensten. De loodgieter heeft een zeer servicegerichte instelling: hij luistert naar uw wensen en verwerkt deze ook in de uitvoering van uw project. Naast dat de loodgieter uw wensen opvolgt denkt hij tevens actief met u mee. Voor elke klus hebben wij een oplossing.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

© 2024 Installatiebedrijf Herpers B.V. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring